• Snelle verzending (FSC verpakking)
  • Snelle & uitgebreide support
  • 14 dagen omruil garantie
  • Klantenservice (6d)
  • Veilig kopen
  • Snelle verzending (FSC verpakking)
  • Snelle & uitgebreide support
  • 14 dagen omruil garantie
  • Klantenservice (6d)
  • Veilig kopen

Garmin GPSMAP 923

€ 1.579,00
-19%
€ 1.279,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

De Garmin GPSMAP 923 is een razendsnelle navigatie voor de boot. De interne processoren zijn in snelheid verdubbeld waardoor de bediening en het navigeren super soepel en snel gaat. Ook is de resolutie van het scherm enorm toegenomen ten opzichte van de 'oudere' serie GPSMAP. De GPSMAP heeft een resolutie van maar liefst 1280x720 pixels en creëert hiermee haarscherp beeld op het 9 inch scherm.

De GPSMAP 923 is standaard al voorzien van en wereldwijde basis kaart en met de verbeterde kaartweergave wordt het nog makkelijker navigeren. Voor optimale navigatie besteld u een Garmin Bluechart G3 kaart mee. Wanneer u kiest voor de Bluechart G3 VISION kaart beschikt u tevens over het geavanceerde Garmin Auto Guidance systeem. Hiermee kunt u een route laten berekenen van A naar B, waarbij rekening gehouden wordt met brughoogtes en vaardieptes.

De Garmin GPSMAP 923 kaartplotter heeft een fraai 9 inch touchscreen die ook in het volle zonlicht uitstekend af te lezen is. De afmetingen van het scherm zijn 19,6 x 11,4 cm (lxh). 22,9 cm diagonaal. In verhouding met de totale afmeting van het apparaat van 23,3 x 16,2 x 7,6 cm ziet u dat het oppervlak zo veel mogelijk benut wordt voor het scherm.

De GPSMAP 923 heeft een ingebouwde antenne maar kan ook via een NMEA2000 netwerk op een externe antenne aangesloten worden. Handig wanneer de GPSMAP in een stalen schip wilt gebruiken en de ingebouwde antenne word afgesloten van het signaal. Via NMEA 2000 is de GPSMAP op te nemen in een netwerk en kan hie informatie uitwisselen met andere compatibele apparaten in het NMEA2000 netwerk.


Ook voor zeilers

Wanneer je als zeiler een Garmin aanschaft in combinatie met een Garmin Bluechart G2 VISION krijg je de beschikking over Sailassist. Sailassist geeft veel nuttige informatie op het scherm zoals Leylijnen, een verbeterde windroos, koers, koers-over-de-grond lijnen en gegevensvelden voor ware windsnelheid. De meterschermen zijn zo ontworpen dat je tijdens het zeilen in 1 oogopslag de belangrijkste gegevens te lezen zijn zoals: Ware en schijnbare windhoek, koersafwijking, ware- en schijnbare windsnelheid, horizontale grafieken en een gegevensbalk met aanpasbare gegevensvelden. De kaartplotter biedt een begeleidingspagina met daarop te zien uw virtuele startlijn, gegevensvelden met leylijnen, burn-tijd voor de start en race timer waarmee u maximaal kan presteren en uw zeil-concurrenten er maximaal uit vaart!


De GPSMAP 923 Kaartplotter kan gekoppeld worden aan de ActiveCaptain App met de ingebouwde WiFi. Op deze manier kunt u smartphone meldingen ontvangen, heeft u toegang tot OneChart, kunt u software uodates downloaden en nog meer. De GPSMAP 923 kaartplotter is bovendien voorzien van de OneHelm functie en JI939 conectiviteit. Lees in de details onder meer over deze en de andere functies die deze GPSMAP 923 van Garmin tot een werkelijk geweldige kaartplotter maken!