• Snelle verzending (FSC verpakking)
  • Snelle & uitgebreide support
  • 14 dagen omruil garantie
  • Klantenservice (6d)
  • Veilig kopen
  • Snelle verzending (FSC verpakking)
  • Snelle & uitgebreide support
  • 14 dagen omruil garantie
  • Klantenservice (6d)
  • Veilig kopen

De juiste apps en software

De WiFi connectie van onze muliplexers maakt van iedere laptop, pc, mac, tablet en smartphone een (extra) scherm. Tijdens het varen wil je bij de stuurstand graag het beeld van de plotter hebben. Bij het schuilen onder de buiskap laat je de plotter en neem je het beeld makkelijk mee op een tablet of smartphone. s'-Avonds aan de kaarttafel of dinette gezellig samen de route van de volgende dag uitzetten op je laptop, dat is:

Smart, affordable, & simply connected

Bijkomend voordeel van de huidige apps is dat het kaartmateriaal snellere updates krijgt tegen veel lagere kosten. Ook zijn er diverse apps die fungeren als een dashboard van alle data die aan boord beschikbaar is. Van accumonitoring, AIS targets, motor toerental tot aan tactische zeilinfo. Dit allemaal voor een vriendelijk budget.

Waterkaarten app, de app voor binnenwater

De Waterkaarten app is een route-app die gebruik maakt van de ANWB Waterkaarten. Ook biedt de app alle informatie uit de ANWB Wateralmanak en locaties van jachthavens. Daarnaast is er actuele informatie over bruggen en sluizen, inclusief openingstijden en vaarstremmingen van Rijkswaterstaat in app opgenomen. Hierin zijn ze absoluut uniek en van toegevoegde waarde in Nederland, België, Duitsland, UK en Frankrijk. De route planner van de Waterkaarten app is echt een briljant en werkt fantastisch. En door onze intense samenwerking hebben ze nu ook Live AIS toegevoegd die zorgeloos werkt met onze apparatuur.

Beschikbaar voor iOS, Android en Windows.. Onze multiplexers en AIS transponders zijn volledig ondersteund. Waterkaarten app gebruikers kunnen profiteren van de Waterkaarten deals en Smartmarine klanten profiteren van een gratis Giftcard voor de app!.

OpenCPN

Heb je enige kennis van hard- en software dan is dit toch wel de favoriet. OpenCPN is een open source navigatieprogramma. Gratis.

Het biedt veel mogelijkheden, maar blinkt nog niet uit in gebruiksvriendelijkheid.​Wil je alle mogelijkheden benutten dan is er sprake van een flinke leer curve.

De instrumenten en de tactics plug-ins werken perfect samen met onze multiplexers.

Beschikbaar voor Windows, Linux, Mac en Android. Onze multiplexers zijn volledig ondersteund.

Wij bieden SmartService om OpenCPN volledig te installeren en in te stellen met onze multiplexers. Geheel naar jouw wensen met een optie tot jaarlijkse Chart-updates.

(Set-up guide)

Navionics

Wie is er niet mee opgegroeid zou de slogan kunnen zijn..

Een gebruiksvriendelijke interface met veel actuele data. De Sonarchart is een mooie optie. Navionics kent een layer voor AIS data maar helaas nog niet de optie om de overige instrumenten weer te geven.

Beschikbaar voor iOS en Android en beperkte maar gratis browser versie. Quark-Elec heeft officieel 'compatible with Navionics' predicaat. Smartmarine is officieel dealer van Navionics.

Wij bieden SmartService om de Boatingapp te installeren en in te stellen met onze multiplexers. Geheel naar jouw wensen.

(Set-up guide)

WinGPS

Een Nederlands product van Stentec. Met name de app voor Android en Windows is zeer uitgebreid met o.a. AIS, getijdeninformatie, gribfiles kustfijn-mode en wifi koppeling met boordinstrumenten. De prijs is wat hoger maar daar krijg je een gebruiksvriendelijk en mooi stukje software voor.

Beschikbaar voor Windows, iOS en Android. Onze multiplexers zijn volledig ondersteund.

(Set-up guide)

iNavX

De serieuze runner-up en award winnaar. Veel keuze in je gewenste kaartmateriaal. AIS overlay en diverse andere gegevens. Ondanks de vele mogelijkheden toch gebruiksvriendelijk.

Beschikbaar voor iOS en Android. Onze multiplexers zijn volledig ondersteund.

Waterkaarten app

De Waterkaarten app is een route-app die gebruik maakt van de ANWB Waterkaarten. Ook biedt de app alle informatie uit de ANWB Wateralmanak en locaties van jachthavens. Daarnaast is er actuele informatie over bruggen en sluizen, inclusief openingstijden en vaarstremmingen van Rijkswaterstaat in app opgenomen. AIS weergave zit nog in een test fase.

Beschikbaar voor iOS en Android. Onze muliplexers zijn ondersteund.

iSailor

iSailor is een goedkoper alternatief voor de Navionics app. De app is gratis en de kaarten zijn voordeliger. Alle basisfuncties zijn aanwezig en de app is overzichtelijk. iSailor heeft weergave voor AIS en instrumenten. Wel mist het een aantal prettige Navionics functies zoals de ETA, de koerslijn (deze is er wel, maar erg beperkt). Ook informatie over havens is beperkter.

Beschikbaar voor iOS. Onze multiplexers zijn volledig ondersteund.

iRegatta (Pro)

Ideale app die alle beschikbare data weergeeft in de vorm van een dashboard. Van windsnelheid, windhoek, diepte, koers tot aan zeiltrim.

Beschikbaar voor iOS en Android. Al onze multiplexers zijn volledig ondersteund.

NMEAremote

Verbind je iPhone, iPad of iPod Touch via een Quark-Elec multiplexer op je netwerk en ontvang informatie snel en gemakkelijk in jouw hand via je mobiele device.