• Snelle verzending
  • Uitgebreide support
  • 14 dagen omruil garantie
  • Klantenservice
  • Veilig kopen
  • Snelle verzending
  • Uitgebreide support
  • 14 dagen omruil garantie
  • Klantenservice
  • Veilig kopen

Nieuws: Carbonsailing opent 2 oktober officieel haar nieuwe locatie in Zwolle. Om deze dag te vieren zijn wij ook aanwezig met een pop up shop om onze producten te demonstreren en iedereen te voorzien van advies. Ook heb je de mogelijkheid om onze producten aan te schaffen en direct mee te nemen.

Ook Tackacat met hun unieke dinghy's zijn aanwezig. En uiteraard is er ook aan de inwendige mens gedacht, met streetfood en drankjes.

Namens iedereen verwelkomen wij jullie graag op 2 oktober in Zwolle. En maak kennis met onze drie bedrijven met alle onderscheidende producten. Het is natuurlijk geen Hiswa, maar wel een leuk en kleinschalig initiatief!

Nieuws: Smartmarine was al leverancier van NASA Instruments maar we zijn nu ook officieel dealer. De NASA windmeter sets zijn weer leverbaar en op voorraad en de NASA Clipper Duet is toegevoegd aan ons assortiment.

Nieuws: Smartmarine is nu officieel dealer van Railblaza. We hebben een beperkte selectie van het zeer uitgebreide assortiment in onze shop. Maar alle producten zijn uiteraard op bestelling leverbaar. De iPad-Tablet houder hebben we zelf uitgebreid getest en we zijn er zeer happy mee.

Nieuws: Smartmarine is nu officieel dealer van Garmin. Wij hebben een selectie van Garmin producten in onze shop staan. De meeste zijn direct uit voorraad leverbaar. Alle overige producten zijn tegen scherpe prijzen op bestelling leverbaar. Met de Garmin Bluechart G2 VISION optie zijn de plotters uitstekend geschikt voor zeilers.

Nieuws:

Helaas de HISWA is geannuleerd, meer op onze blog pagina.

"Wij zijn, wij zijn, wij zijn Smartmarine!" Dat is het motto van onze deelname aan de Hiswa te water. Graag willen wij iedereen laten kennismaken met onze budgetvriendelijke, innovatieve en kwalitatieve apparatuur.

Je kunt ons vinden op de kade met stand nummer KB102. Graag demonstreren wij jullie onze producten onder het genot van een koffie. Uiteraard is ons assortiment ook direct aan te schaffen en mee te nemen. En wie weet hebben we nog wel een Hiswa Smart Combideal op de planning..

Hiswa te Water, van 1-5 september in de Batavia Haven te Lelystad. Op onze Facebook pagina geven we vanaf nu iedere week drie relatiekaarten weg.

https://www.facebook.com/smartmarine.nl

Nieuws: Op veler verzoek bieden wij jullie nu ook inbouw- en configuratie service aan. Uiteraard tegen de dezelfde scherpe prijzen als jullie van ons gewend zijn.

Smartmarine Service is nu beschikbaar. Meer info:

https://www.smartmarine.nl/i/smartmarine-service

Nieuws: Tot onze grote spijt ontkomen wij er ook niet aan.. het nijpende tekort in microchips. Helaas moeten wij in navolging van Quark-Elec ook de prijzen verhogen. Het betreft voorlopig de volgende modellen: A24, A26, A27 en de A28.

Nieuws: Omdat de meeste van ons zich al heel milieuvriendelijk voort bewegen, namelijk door de wind.. En het milieu ons echt heilig is, gebruiken wij vanaf nu alleen nog FSC gecertificeerde verzendmaterialen. Van verzenddoos, vulling tot aan de tape.

Daarnaast proberen we de bestellingen zoveel mogelijk te bundelen en onze volgende stap is een groene bezorgdienst.

Nieuws: Mooie berichten vanuit overzees. Quark-Elec heeft een nieuwe line-up gepland staan voor 2021. De eerste is de QK-A036, een NMEA2000 multiplexer met een vaartuig data recorder (VDR) is nu verkrijgbaar.

Nu ook verkrijgbaar de QK-A026+, deze combineert de functies van de A026/A027/A028. En later in het jaar: een windmeter set, waar wij veel van verwachten. Ook het accumonitor systeem ziet er veel belovend uit.

Nieuws: De Brexit is officieel en de deal met de EU is laat tot stand gekomen. Voor ons en onze leveranciers uit de UK heeft dit tot de nodige problemen geleid en allerlei aanpassingen. Omdat wij in het winterseizoen de voorraad beperkt houden kan dit soms betekenen dat levertijden wat langer zijn dan je bent gewend (actuele levertijden staan vermeld). Onze Engelse leverancier van de NASA Instruments producten is nog volop bezig met de aanpassingen voor de export en daardoor is de levertijd zeer ruim te noemen. Daarom hebben wij besloten deze tijdelijk even niet te leveren. Wij hopen op jullie begrip.

Nieuws: Smartmarine is nu officieel dealer van Standard Horizon. De marifoons hebben hun grote populariteit te danken aan de hoge prestaties die ze leveren, terwijl Standard Horizon altijd een scherpe prijs weet te hanteren. Wat uitstekend aansluit aan de waardes van Smartmarine. Standard Horizon is al langer dan 50 jaar specialist in maritieme radio' s en deze kennis is te merken.

Nieuws: Smartmarine is door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Smartmarine voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand. We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Smartmarine onderstreept. Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk. Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Smartmarine te kopen

Nieuws: Smartmarine is nu officieel dealer van em-trak, marktleider in AIS apparatuur. Binnenkort een selectie van het assortiment op onze website. En aantrekkelijke SmartCombiDeals met de Quark-Elec multiplexers.

Nieuws: Smartmarine is officieel dealer van Navionics. Binnenkort een selectie van het assortiment op onze website. En aantrekkelijke SmartCombiDeals met Navionics software en kaarten.

Nieuws: Raymarine Multi functionele displays aan ons assortiment toegevoegd.

Nieuws: NASA Marine wind sensoren aan ons assortiment toegevoegd.

Nieuws: PICO Accumonitor systemen van SIMARINE aan ons assortiment toegevoegd.