• Snelle verzending (FSC verpakking)
 • Snelle & uitgebreide support
 • 14 dagen omruil garantie
 • Klantenservice (6d)
 • Veilig kopen
 • Snelle verzending (FSC verpakking)
 • Snelle & uitgebreide support
 • 14 dagen omruil garantie
 • Klantenservice (6d)
 • Veilig kopen

Nieuws: Onze nieuwe brochure is uit! 28 pagina's om kennis te maken met de Quark-Elec en Electromaax range. Van NMEA2000 heading sensor tot aan de Watermakers.

Vraag een gratis exemplaar aan of kom er eentje afhalen op Boot Düsseldorf!

Nieuws: We zijn nu Europees distribiteur van LightLeaf. Deze high- end zonnepanelen worden geproduceerd in Canada, zijn van full carbon en zeer licht. Deze panelen hebben een zeer hoge opbrengst en een geïntegreerd railmontage systeem.

De SeaLeaf en de GLeaf range zijn leverbaar vanaf februari.

Nieuws: De Waterkaarten app en Smartmarine bundelen kennis en krachten voor meer veiligheid op het water.

De Waterkaarten app, dé app om veilig en voorbereid het water op te gaan, en Smartmarine, specialist in gebruiksvriendelijke en betaalbare producten voor de maritieme sector, hebben sinds kort de handen ineen geslagen. Beiden hebben veiligheid op het water hoog in het vaandel staan, met de AIS-Pairing functionaliteit, die nieuw in de Waterkaarten app zit, als eerste product van hun samenwerking.

Nieuws: Wij zijn er bij op Boot Düsseldorf in 2024!

Samen met de Waterkaartenapp zijn wij te vinden in Hal 10, stand 02. Graag laten we je kennismaken met alle voordelen van onze samenwerking met de Waterkaartenapp en demonstreren wij graag de Quark-Elec range, de High Amp Dynamo's en Watermakers van Electromaax.

We zijn nu officieel maritiem dealer van de WATTSTUNDE Solar Panels. Mooi ogende panels in high voltage uitvoering die meer dan geschikt zijn voor de maritieme sector. Kwalitatief hoogwaardig met 5 jaar product garantie en maar liefst 25 jaar prestatie garantie. Diverse modellen leverbaar voor zowel aan de zeerailing, op de arch of op de buiskap.

Bekijk ze

Na de succesvolle introductie van de high-amp dynamo’s introduceren wij nu ook de uitgebreide watermaker range van Electromaax.

De SolarMaax watermakers zijn de stilste en zuinigste op de markt. Optioneel met een unieke 10 jaar garantie. De 10GPH World Watermaker is het instapmodel en produceert bij 12v 10 DC-ampere al 38 liter water per uur en dit voor een retail introductieprijs van €4995.

De range omvat de World-line en de Compact-line, in zowel 12v als 24v uitvoeringen van 38 liter per uur tot 64 liter per uur.

Bekijk ze

Nieuws: Multiplex Corfu Boot Elektriciens zijn nu officieel door ons aangesteld als dealer van de Electromaax high-amp dynamo's en watermakers in Griekenland.

Multiplex Corfu

Nieuws: We zijn een nauwe samenwerking aangegaan met Solar-Mobile en leveren nu de gehele range lithium accu's.

"Solar Mobile draagt zorg voor een goede huishoudaccu voor onder andere je camper, caravan of boot. Omdat we onze draagbare accu’s zelf assembleren in Nederland, kunnen we je de beste kwaliteit garanderen. En daar zijn we best trots op!

Dankzij onze jarenlange ervaring kun je rekenen op onze expertise en zijn we er voor je als je advies nodig hebt. Zo vind je altijd de juiste mobiele stroomvoorziening voor je recreatievoertuig. We zorgen er graag voor dat je zorgeloos kunt genieten van je reizen en avonturen!"

Bekijk ze!

Nieuws: Bezoekers van onze HISWA te Water stand krijgen exclusief 10% extra korting op de HISWA aanbiedingen.

Deze korting is alleen geldig tijdens de HISWA op het Quark-Elec en ElectroMaax assortiment.

Nieuws: Kom langs op onze stand op de HISWA te Water en maak kans op een ElectroMaax SM-12- 160 amp dynamo te winnen.

Alleen bezoekers van de HISWA te Water kunnen deelnemen.

Bekendmaking van de winnaar is op maandag 4 september, hou onze social media kanalen in de gaten!

Nieuws: Bezoek ons op de HISWA te Water!

Van 30 augustus tot en met 3 september ben je van harte welkom op onze stand, KB38

Wij zullen het volledige assortiment van Quark-Elec aan je demonstreren en je de werking laten zien i.c.m. de nieuwe Waterkaartenapp.

Deze demo's laten we je zien op de SailProof tablets.

Uiteraard laten we je ook graag kennismaken met de high amp dynamo's van Electromaax, alle modellen zijn aanwezig.

En de Europese introductie van de Electromaax watermaker, de stilste en zuinigste op de markt.

Nieuws: De IS20 is het nieuwste device van Quark-Elec, een multifunctioneel display met touchscreen en WiFi voor een zeer aantrekkelijke introductie prijs.

4,3" full colour Touch LCD-scherm met duidelijke zichtbaarheid in alle lichtomstandigheden, dus ook in direct zonlicht.

Intuïtieve grafische gebruikersinterface die uitgebreide aanpassingen mogelijk maakt om aan jouw specifieke wensen te voldoen.

Voorzien van een touch screen met hoge helderheid, biedt de IS20 een gebruiksvriendelijke en eenvoudig aanpasbare oplossing voor het weergeven van informatie van zowel NMEA 0183, NMEA 2000 en WiFi-netwerk.

Nieuws: Nu verkrijgbaar de Quark-Elec R043 Managed Marine Switch.

Klaar voor de volgende generatie NMEA, OneNet. Speciaal ontworpen om een betrouwbare snelle dataverbinding te bieden in veeleisende maritieme omgevingen. Het integreert geavanceerde beheer- en beveiligingsfuncties om een complete Internet-on-Board-oplossing te bieden voor de maritieme netwerkmarkt.

Nieuws: Smartmarine is exposant op de HISWA te Water 2023 editie. We ontvangen jullie graag op onze stand in de Bataviahaven te Lelystad van 30 augustus tot en met 3 september. Naast de uitgebreide product presentatie van het Quark-Elec en Electromaax assortiment. Laten we jullie ook graag kennismaken met de unieke samenwerking met de Waterkaarten app, waarmee we de stand delen. En ook de Sailproof tablets zijn uitgebreid te testen en te zien met de Waterkaarten app met nieuwe opties in combinatie met onze devices.

Nieuws: Smartmarine is nu officieel dealer van de Sailproof tablets.

SailProof verkoopt sinds 2020 robuuste tablets, voornamelijk voor de maritieme sector. Ze hebben een product ontworpen dat voldoet aan de behoeften van pleziervaarders, zeilers en oceaanracers: een stevige, waterdichte tablet (IP67), met een scherm dat echt leesbaar is in zonlicht, met een zeer lange batterijduur door de hoge-capaciteit batterij en met een microchip die de GPS, GLONASS en GALILEO-satelliet netwerken combineert om nauwkeurigheid tot op de meter te bieden.

Nieuws: SmartmarineEnergy onze nieuwe dochter! Die zich volledig gaat richten op 'Stroom aan boord'. Op de meeste efficiënte wijze: qua kosten, rendement, ruimte en milieu. 'Smart, affordable & easy energy' is de missie.

Nieuws: Smartmarine is nu de trotse distribiteur van Electromaax. High-amp dynamo's met Smart WiFi/NMEA2000 laadregelaars en een serpentine plug & play pully kit voor bijna alle motoren. Je motor is vanaf nu niet alleen je aandrijving maar ook een generator! Ongelofelijke korte laadtijden met onze dynamo's tot 250 amp. Niet alleen voor lithium maar geschikt voor alle accu's.

SmartmarineEnergy zal het advies, de verkoop, aftersales en service van deze hoogwaardige, innovatieve en kwalitatieve producten van Electromaax gaan verzorgen.

Nieuws: De eerste sneak preview van de Quark-Elec IS20

De IS20 is een full colour MFD met touch screen en voorzien van WiFi, NMEA2000 en USB.

Updates 'over the air' en draadloze verbinding met al je devices aan boord is nu mogelijk! Ontelbare opties in combinatie met de WiFi multiplexer range van Quark-Elec.. weergave van accu monitor, diepte, log, windsnelheid- en richting, SOG, koers, AIS targets, GPS positie etc, etc.

The QK-IS20 will be: Smart, affordable & simply connected!

Nieuw: RuuviTag Pro Sensor 3in1

RuuviTag Pro is een robuuste IP67-gecertificeerde bluetooth omgevingssensor voor temperatuur-, vochtigheids- en acceleratiebewaking.

Je kunt live metingen en historische gegevens direct op jouw smartphone zien met de gratis mobiele app van Ruuvi voor Android en iOS.

Smartmarine wenst iedereen fijne feestdagen en een prachtige jaarwisseling! Wij danken graag al onze klanten voor jullie aankopen en vertrouwen in ons. 2022 was een prachtig jaar met een sterke groei in Europa, uitgebreidere customer service, veel tevreden klanten en de launch van veel nieuwe producten. In 2023 gaan we nog veel mooie en innovatieve dingen laten zien.

Nieuws: Agentschap Telecom krijgt nieuwe naam.

Het hoofddoel van een marifoon en een AIS Transponder is het verhogen van de veiligheid op het water. Voor het gebruik heb je wel een bedieningscertificaat nodig én een registratie van je zendapparatuur bij het Agentschap Telecom. Daarbij is het agentschap verantwoordelijk voor de uitgifte van het Bedieningscertificaat (Basiscertificaat, Marcom A en B) nadat je examen hebt gedaan.

De naam 'Agentschap Telecom' vervalt per 1 januari en wordt Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (afgekort RDI). Wegens digitalisering zal de RDI vanaf 1 juli 2023 zijn examentaken overdragen aan het CBR. Vanaf die datum schrijf je je bij het CBR in voor een examen.

Nieuws: We zijn nu officieel dealer van Victron Energy. Ons aanbod is hoofdzakelijk gericht op de smart producten. Op dit moment hebben we een introductie aanbieding: De Cerbo GX met Touch50 display en 2 Ruuvi sensors. Meer onder 'Stroom aan boord'. Victron geeft 5+1 jaar garantie op alle producten die wij leveren.

Nieuw: RuuviTag Wireless Sensor 4in1 met houder

De RuuviTag Sensor heeft meerdere sensoren in één tag. RuuviTag is een draadloze Bluetooth-sensor die temperatuur, luchtvochtigheid en beweging meet. Je kunt live metingen en historische gegevens direct op jouw smartphone zien met de gratis mobiele app van Ruuvi voor Android en iOS.

Wees creatief en meet bijna alles bij u aan boord, in de camper, thuis, op het werk of waar nog meer!

Nieuw: Quark-Elec R042 mobiele signaalversterker

Deze versterkt het signaal van het dichtstbijzijnde station en verzendt het versterkte signaal opnieuw naar elk type mobiel apparaat in de buurt. Door het aan te sluiten op de AS13-antenne, kan het de 2G / 3G / 4G-ontvangst van mobiele apparaten aan boord tot 15 mijl van de kust aanzienlijk verbeteren.

Nieuw: Quark-Elec R041 Wireless 4g Router

Een maritieme draadloze router ontworpen voor schepen. Een snelle internetverbinding via WiFi- en Ethernet voor al je devices aan boord. Via 4G LTE en 3G UMTS-netwerk met alleen een data-simkaart.

De R041 beschikt over twee MIMO 4G-diversiteitsantennes die zorgen voor een uitstekende mobiele netwerkontvangst en twee omni-WiFi-antennes. Het biedt de mogelijkheid om op hoge snelheid op internet te surfen, waardoor een stabiele en snelle verbinding tot 22 mijl van de kust wordt gegarandeerd.

De R041 is daarnaast ontworpen voor bewaking en beheer op afstand van de boot door digitale I/O, seriële communicatiepoort en NMEA 0183-protocol te combineren. Future proof voor onze IOT (Internet of Things) oplossingen aan boord.

Nieuw: Quark Elec AS15 Blikseminslag beveiliging.

Wanneer de bliksem inslaat op de mast van een schip, reist de bliksemstroom naar het dek. Alle kabels die op de mast zijn gemonteerd (bijvoorbeeld de VHF/ AIS / 4G-antennes of navigatielichtkabels) kunnen de route zijn voor de bliksemstroom om binnen te komen en zich te verspreiden over de hele bekabeling van het boordsysteem. Dit kan schade veroorzaken aan sommige navigatieapparatuur op zee, of het kan het hele systeem beschadigen.

Nieuws: Inruil actie voor je oude apparatuur

De aankomende maanden kun je gebruik maken van onze inruil actie! Heb je oude apparatuur, is deze nog werkend en in redelijke staat dan kun je ze bij ons inruilen. Geen gedoe met particuliere verkoop en bovendien wel zo duurzaam om je oude instrumenten een 'tweede leven' te geven of op een milieuvriendelijke wijze te recyclen.

https://www.smartmarine.nl/i/inruil-actie

Nieuw: Quark-Elec AS00 NMEA2000 naar NMEA0183 Mini Gateway.

Naast de Quark-Elec AS01 nu ook de AS00, een geavanceerde NMEA2000 naar NMEA0183 mini gateway.

De QK-AS00 biedt een eenvoudige oplossing voor het koppelen van NMEA2000 apparatuur aan een NMEA0183 netwerk, door NMEA 2000 PGN’s te converteren naar NMEA0183.

Nieuws: We zijn nu officieel dealer van Scout. Een beperkt aantal antennes zijn leverbaar is onze shop. Ons Scout assortiment is met name gericht op zeiljachten en de QuickFit antennes range.

Nieuw: De Quark-Elec AS01 NMEA0183-NMEA2000 Mini Gateway.

Deze kleine module is perfect weg te werken achter het instrumentenpaneel en vertaald heel simpel NMEA0183 om naar het modernere NMEA2000, gewoon straight forward zonder franjes.

Een mooie uitbreiding voor bij voorbeeld de Quark-Elec AS06 Windsensor of bijvoorbeeld de Quark-Elec A31, A26, A27 WiFi multiplexers. Nu voor een introductieprijs van €109.

Nieuw: Nu in onze shop de Quark-Elec A27-Plus.

De eerste AIS/GPS ontvanger en mulitplexer in één met een LAN optie. De A027+ is een hoogwaardige AIS/GPS-ontvanger (zoals de A26+) met meerdere routeringsfuncties. Data van de interne AIS- en GPS-ontvangers, de NMEA 0183- en Seatalk1-ingangen worden gecombineerd door de multiplexer en kunnen worden doorgestuurd naar WiFi, Ethernet (RJ45-poort), USB-, NMEA0183- en N2K-uitgangen.

Of je nu een tablet, een smartphone, kaartplotter of een (boord)computer gebruikt, je kunt het apparaat eenvoudig aansluiten op uw boordnavigatiesysteem. De A027+ kan ook worden gebruikt als een AIS-walstation dat AIS-gegevens via vast internet kan ontvangen en zenden via een externe server. Ideaal voor bijvoorbeeld: overheidsinstanties, (jacht)havens, bruggen of sluizen.

Nieuws: Smartmarine is de sponsor van de GlassGlobe 580 van Bart de Rooij, één van de Nederlandse bouwers/deelnemers. Zeilen magazine noemde het op haar cover een 'Grote droom in een klein doosje'. Wij noemen het een eenheidsklasse die echt bij ons past en 'Smart, Affordable & Simply Connected' is.

We zullen binnenkort op onze blog pagina wekelijks een update geven over de bouw, de bouwer, het zeilen en de wedstrijden.

Nieuw: Nu verkrijgbaar de Quark-Elec AS06 NMEA Windsensor

Met gepaste trots presenteren wij de Quark-Elec AS06 NMEA Windsensor! Een prachtig design, hoogwaardige kwaliteit en zeer accuraat en dat allemaal voor een prijs die je van ons gewend bent. Het eerste Quark-Elec product waar wij aan mee gewerkt hebben.

De AS06 is qua accuraatheid en kwaliteit niet te vergelijken met de NASA marine windmeters. Dit is een dikke klasse hoger, maar met een 20 meter NMEA kabel en een USB adapter met kabel voor weergave op laptop of PC zit deze qua prijs bijna in dezelfde categorie. Volledig gekalibreerd en geïnstalleerd 'out of the box'.

Met de configuratie tool kun je de baudrates aanpassen en indien nodig de windrichting kalibreren (snelheid alleen door Quark-Elec/Smartmarine). Onderhoudsvrij voor minimaal 4 jaar.

Nieuw: Daar is hij dan, de nieuwe Quark-Elec QK-35 multiplexer!

De A35 is een hoogwaardige, robuuste NMEA 0183 multiplexer. Hij biedt standaard isolatie op alle in- en uitgangen. Met vier NMEA 0183-ingangen, één Seatalk¹-ingang en vier NMEA 0183-uitgangen, een bi directionele USB- en WiFi output is de A035 een perfecte oplossing voor sportvissers, pleziervaartuigen en commerciële scheepvaart.

Daarnaast, middels de Voyage Data Recorder, is de A35 in staat om data op te nemen die vanaf elk invoerapparaat wordt verzonden. Alle berichten worden opgeslagen op een geïntegreerde SD drive en zijn eenvoudig toegankelijk met behulp van een SD-kaartlezer.

Nieuws: Na een succesvol eerste jaar in Nederland & België en een stijgend aantal klanten in de rest van Europa, zijn we verheugd om te melden dat we voor Quark-Elec gaan optreden als West Europees hoofd distribiteur.

Voor in klanten in Europa heeft dit mede door de Brexit financiële voordelen en de verzending van bestellingen zal ook minder tijd in beslag nemen.

De samenwerking met Quark-Elec is erg geïntensiveerd wat resulteert in een Wireless Windmeterset en een WiFi Multifunctionele Display die beide dit voorjaar worden gelanceerd.

We bedienen klanten buiten NL & BE via www.smartmarine.store en smartmarine.fr. Een service locatie in La Rochelle, Frankrijk, staat op de planning.

Het kan voorkomen dat je door je browser instelling terecht komt op onze internationale website. Door te klikken op Dutch in het hoofdmenu of links onderaan ga je naar de welbekende Nederlandse site.

Nieuw: De QK-AS08-N2K nu ook in een NMEA2000 uitvoering.

De QK-AS08 is een compacte , high-performance gyro electronic compass met attitude sensor. Met een ingebouwde 3-axis magnetometer, 3-axis rate gyro en samen met de 3-axis accelerometer geeft deze door de hoogwaardige firmware en geavanceerde algoritmes een zeer nauwkeurige, betrouwbare heading en boot lattitude, tegelijkertijd met pitch en roll data in real time.

Tevens is er nieuwe firmware voor de QK-A34 en de A26plus beschikbaar. Een kleine update voor compatibiliteit met oudere Raymarine apparatuur.

Nieuws: Smartmarine geeft nu workshops voor Watersportverenigingen, vaarscholen, jachthavens, clubs ed.

Een leuk idee voor het winterseizoen!

De verschillende thema's:

 • Zien en gezien worden
 • Navigeren op een app
 • Starten met OpenCPN

Meer info: Workshops

Nieuws: Smartmarine is nu officieel dealer van ICOM. We hebben een beperkte selectie op voorraad, maar alle modellen zijn op bestelling leverbaar.

ICOM is al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in radiocommunicatie en dat is te merken aan de kwaliteit. Alle producten worden volgens strenge normen geproduceerd in Japan.

Nieuws: Carbonsailing opent 2 oktober officieel haar nieuwe locatie in Zwolle. Om deze dag te vieren zijn wij ook aanwezig met een pop up shop om onze producten te demonstreren en iedereen te voorzien van advies. Ook heb je de mogelijkheid om onze producten aan te schaffen en direct mee te nemen.

Ook Tackacat met hun unieke dinghy's zijn aanwezig. En uiteraard is er ook aan de inwendige mens gedacht, met streetfood en drankjes.

Namens iedereen verwelkomen wij jullie graag op 2 oktober in Zwolle. En maak kennis met onze drie bedrijven met alle onderscheidende producten. Het is natuurlijk geen Hiswa, maar wel een leuk en kleinschalig initiatief!

Nieuws: Smartmarine was al leverancier van NASA Instruments maar we zijn nu ook officieel dealer. De NASA windmeter sets zijn weer leverbaar en op voorraad en de NASA Clipper Duet is toegevoegd aan ons assortiment.

Nieuws: Smartmarine is nu officieel dealer van Railblaza. We hebben een beperkte selectie van het zeer uitgebreide assortiment in onze shop. Maar alle producten zijn uiteraard op bestelling leverbaar. De iPad-Tablet houder hebben we zelf uitgebreid getest en we zijn er zeer happy mee.

Nieuws: Smartmarine is nu officieel dealer van Garmin. Wij hebben een selectie van Garmin producten in onze shop staan. De meeste zijn direct uit voorraad leverbaar. Alle overige producten zijn tegen scherpe prijzen op bestelling leverbaar. Met de Garmin Bluechart G2 VISION optie zijn de plotters uitstekend geschikt voor zeilers.

Nieuws:

Helaas de HISWA is geannuleerd, meer op onze blog pagina.

"Wij zijn, wij zijn, wij zijn Smartmarine!" Dat is het motto van onze deelname aan de Hiswa te water. Graag willen wij iedereen laten kennismaken met onze budgetvriendelijke, innovatieve en kwalitatieve apparatuur.

Je kunt ons vinden op de kade met stand nummer KB102. Graag demonstreren wij jullie onze producten onder het genot van een koffie. Uiteraard is ons assortiment ook direct aan te schaffen en mee te nemen. En wie weet hebben we nog wel een Hiswa Smart Combideal op de planning..

Hiswa te Water, van 1-5 september in de Batavia Haven te Lelystad. Op onze Facebook pagina geven we vanaf nu iedere week drie relatiekaarten weg.

https://www.facebook.com/smartmarine.nl

Nieuws: Op veler verzoek bieden wij jullie nu ook inbouw- en configuratie service aan. Uiteraard tegen de dezelfde scherpe prijzen als jullie van ons gewend zijn.

Smartmarine Service is nu beschikbaar. Meer info:

https://www.smartmarine.nl/i/smartmarine-service

Nieuws: Tot onze grote spijt ontkomen wij er ook niet aan.. het nijpende tekort in microchips. Helaas moeten wij in navolging van Quark-Elec ook de prijzen verhogen. Het betreft voorlopig de volgende modellen: A24, A26, A27 en de A28.

Nieuws: Omdat de meeste van ons zich al heel milieuvriendelijk voort bewegen, namelijk door de wind.. En het milieu ons echt heilig is, gebruiken wij vanaf nu alleen nog FSC gecertificeerde verzendmaterialen. Van verzenddoos, vulling tot aan de tape.

Daarnaast proberen we de bestellingen zoveel mogelijk te bundelen en onze volgende stap is een groene bezorgdienst.

Nieuws: Mooie berichten vanuit overzees. Quark-Elec heeft een nieuwe line-up gepland staan voor 2021. De eerste is de QK-A036, een NMEA2000 multiplexer met een vaartuig data recorder (VDR) is nu verkrijgbaar.

Nu ook verkrijgbaar de QK-A026+, deze combineert de functies van de A026/A027/A028. En later in het jaar: een windmeter set, waar wij veel van verwachten. Ook het accumonitor systeem ziet er veel belovend uit.

Nieuws: De Brexit is officieel en de deal met de EU is laat tot stand gekomen. Voor ons en onze leveranciers uit de UK heeft dit tot de nodige problemen geleid en allerlei aanpassingen. Omdat wij in het winterseizoen de voorraad beperkt houden kan dit soms betekenen dat levertijden wat langer zijn dan je bent gewend (actuele levertijden staan vermeld). Onze Engelse leverancier van de NASA Instruments producten is nog volop bezig met de aanpassingen voor de export en daardoor is de levertijd zeer ruim te noemen. Daarom hebben wij besloten deze tijdelijk even niet te leveren. Wij hopen op jullie begrip.

Nieuws: Smartmarine is nu officieel dealer van Standard Horizon. De marifoons hebben hun grote populariteit te danken aan de hoge prestaties die ze leveren, terwijl Standard Horizon altijd een scherpe prijs weet te hanteren. Wat uitstekend aansluit aan de waardes van Smartmarine. Standard Horizon is al langer dan 50 jaar specialist in maritieme radio' s en deze kennis is te merken.

Nieuws: Smartmarine is door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Smartmarine voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand. We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Smartmarine onderstreept. Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk. Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Smartmarine te kopen

Nieuws: Smartmarine is nu officieel dealer van em-trak, marktleider in AIS apparatuur. Binnenkort een selectie van het assortiment op onze website. En aantrekkelijke SmartCombiDeals met de Quark-Elec multiplexers.

Nieuws: Smartmarine is officieel dealer van Navionics. Binnenkort een selectie van het assortiment op onze website. En aantrekkelijke SmartCombiDeals met Navionics software en kaarten.

Nieuws: Raymarine Multi functionele displays aan ons assortiment toegevoegd.

Nieuws: NASA Marine wind sensoren aan ons assortiment toegevoegd.

Nieuws: PICO Accumonitor systemen van SIMARINE aan ons assortiment toegevoegd.