• Snelle verzending
  • Uitgebreide support
  • 14 dagen omruil garantie
  • Klantenservice
  • Veilig kopen
  • Snelle verzending
  • Uitgebreide support
  • 14 dagen omruil garantie
  • Klantenservice
  • Veilig kopen

Nieuws: Op veler verzoek bieden wij jullie nu ook inbouw- en configuratie service aan. Uiteraard tegen de dezelfde scherpe prijzen als jullie van ons gewend zijn.

Smartmarine Service is beschikbaar vanaf 15-7-2021. Meer info:

https://www.smartmarine.nl/i/smartmarine-service

Nieuws: Tot onze grote spijt ontkomen wij er ook niet aan.. het nijpende tekort in microchips. Helaas moeten wij in navolging van Quark-Elec ook de prijzen verhogen. Het betreft voorlopig de volgende modellen: A24, A26, A27 en de A28.

Nieuws: Omdat de meeste van ons zich al heel milieuvriendelijk voort bewegen, namelijk door de wind.. En het milieu ons echt heilig is, gebruiken wij vanaf nu alleen nog FSC gecertificeerde verzendmaterialen. Van verzenddoos, vulling tot aan de tape.

Daarnaast proberen we de bestellingen zoveel mogelijk te bundelen en onze volgende stap is een groene bezorgdienst.

Nieuws: Mooie berichten vanuit overzees. Quark-Elec heeft een nieuwe line-up gepland staan voor 2021. De eerste is de QK-A036, een NMEA2000 multiplexer met een vaartuig data recorder (VDR) is nu verkrijgbaar.

Nu ook verkrijgbaar de QK-A026+, deze combineert de functies van de A026/A027/A028. En later in het jaar: een windmeter set, waar wij veel van verwachten. Ook het accumonitor systeem ziet er veel belovend uit.

Nieuws: De Brexit is officieel en de deal met de EU is laat tot stand gekomen. Voor ons en onze leveranciers uit de UK heeft dit tot de nodige problemen geleid en allerlei aanpassingen. Omdat wij in het winterseizoen de voorraad beperkt houden kan dit soms betekenen dat levertijden wat langer zijn dan je bent gewend (actuele levertijden staan vermeld). Onze Engelse leverancier van de NASA Instruments producten is nog volop bezig met de aanpassingen voor de export en daardoor is de levertijd zeer ruim te noemen. Daarom hebben wij besloten deze tijdelijk even niet te leveren. Wij hopen op jullie begrip.

Nieuws: Smartmarine is nu officieel dealer van Standard Horizon. De marifoons hebben hun grote populariteit te danken aan de hoge prestaties die ze leveren, terwijl Standard Horizon altijd een scherpe prijs weet te hanteren. Wat uitstekend aansluit aan de waardes van Smartmarine. Standard Horizon is al langer dan 50 jaar specialist in maritieme radio' s en deze kennis is te merken.

Nieuws: Smartmarine is door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Smartmarine voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand. We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Smartmarine onderstreept. Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk. Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Smartmarine te kopen

Nieuws: Smartmarine is nu officieel dealer van em-trak, marktleider in AIS apparatuur. Binnenkort een selectie van het assortiment op onze website. En aantrekkelijke SmartCombiDeals met de Quark-Elec multiplexers.

Nieuws: Smartmarine is officieel dealer van Navionics. Binnenkort een selectie van het assortiment op onze website. En aantrekkelijke SmartCombiDeals met Navionics software en kaarten.

Nieuws: Raymarine Multi functionele displays aan ons assortiment toegevoegd.

Nieuws: NASA Marine wind sensoren aan ons assortiment toegevoegd.

Nieuws: PICO Accumonitor systemen van SIMARINE aan ons assortiment toegevoegd.