• Snelle verzending
  • Uitgebreide support
  • 14 dagen omruil garantie
  • Klantenservice
  • Veilig kopen
  • Snelle verzending
  • Uitgebreide support
  • 14 dagen omruil garantie
  • Klantenservice
  • Veilig kopen

Nieuws: De Brexit is officieel en de deal met de EU is laat tot stand gekomen. Voor ons en onze leveranciers uit de UK heeft dit tot de nodige problemen geleid en allerlei aanpassingen. Omdat wij in het winterseizoen de voorraad beperkt houden kan dit soms betekenen dat levertijden wat langer zijn dan je bent gewend (actuele levertijden staan vermeld). Onze Engelse leverancier van de NASA Instruments producten is nog volop bezig met de aanpassingen voor de export en daardoor is de levertijd zeer ruim te noemen. Daarom hebben wij besloten deze tijdelijk even niet te leveren. Wij hopen op jullie begrip.

Nieuws: Smartmarine is nu officieel dealer van Standard Horizon. De marifoons hebben hun grote populariteit te danken aan de hoge prestaties die ze leveren, terwijl Standard Horizon altijd een scherpe prijs weet te hanteren. Wat uitstekend aansluit aan de waardes van Smartmarine. Standard Horizon is al langer dan 50 jaar specialist in maritieme radio' s en deze kennis is te merken.

Nieuws: Smartmarine is door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Smartmarine voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand. We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Smartmarine onderstreept. Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk. Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Smartmarine te kopen

Nieuws: Smartmarine is nu officieel dealer van em-trak, marktleider in AIS apparatuur. Binnenkort een selectie van het assortiment op onze website. En aantrekkelijke SmartCombiDeals met de Quark-Elec multiplexers.

Nieuws: Smartmarine is officieel dealer van Navionics. Binnenkort een selectie van het assortiment op onze website. En aantrekkelijke SmartCombiDeals met Navionics software en kaarten.

Nieuws: Raymarine Multi functionele displays aan ons assortiment toegevoegd.

Nieuws: NASA Marine wind sensoren aan ons assortiment toegevoegd.

Nieuws: PICO Accumonitor systemen van SIMARINE aan ons assortiment toegevoegd.