• Snelle verzending (FSC verpakking)
  • Snelle & uitgebreide support
  • 14 dagen omruil garantie
  • Klantenservice (6d)
  • Veilig kopen
  • Snelle verzending (FSC verpakking)
  • Snelle & uitgebreide support
  • 14 dagen omruil garantie
  • Klantenservice (6d)
  • Veilig kopen

Garmin GPSMAP 723

€ 1.049,00
-18%
€ 859,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

De Garmin GPSMAP 723 is een fantastische kaartplotter die elke boot op de juiste koers houdt. De GPSMAP 723 is door Garmin al standaard voorzien van een wereldwijde basis kaart en met de verbeterde kaartweergave wordt het nog makkelijker navigeren. Door de GPSMAP uit te breiden met een BlueChart G3 kaart van Garmin krijgt u het desbetreffende gebied van de kaart in groot detail en haalt u het volledige uit de AutoGuidence functie. Deze functie zorgt ervoor dat er een route uitgetekend wordt naar de door u gekozen locatie waarbij rekening gehouden wordt met brughoogtes en vaardieptes. .

De GPSMAP 723 is voorzien van een zeer fraai 7 inch touchscreen die ook in het volle zonlicht uitstekend af te lezen is. Met een schermresolutie van maar liefst 1024 x 600 pixels heeft u een zeer helder en scherp beeld. De afmetingen van het scherm zijn 15,4 x 9,1 cm (lxh) en 17,8 cm diagonaal. Zoals u op de foto's al kan zien benut het beeldscherm ook echt de maximale ruimte ten opzichte van het totale formaat. Dit en de veel grotere verwerkingskracht van de interne processoren maakt het grote verschil tussen deze en de oudere GPSMAP kaartplotters.

De ingebouwde hoog gevoelige GPS / GLOSNASS ontvanger werkt de positie zeer snel en accuraat bij. Dit resulteert in een zeer nauwkeurige positiebepaling en zorgt voor een vloeiend kaartplotterscherm, ook bij snel varende schepen.

De GPSMAP 723 is uiteraard voorzien van NMEA2000 mogelijkheden. U kunt hem opnemen in uw netwerk en de GPSMAP 723 zo laten communiceren met andere compatibele apparaten in uw netwerk.


Ook voor zeilers

Wanneer je als zeiler een Garmin aanschaft in combinatie met een Garmin Bluechart G2 VISION krijg je de beschikking over Sailassist. Sailassist geeft veel nuttige informatie op het scherm zoals Leylijnen, een verbeterde windroos, koers, koers-over-de-grond lijnen en gegevensvelden voor ware windsnelheid. De meterschermen zijn zo ontworpen dat je tijdens het zeilen in 1 oogopslag de belangrijkste gegevens te lezen zijn zoals: Ware en schijnbare windhoek, koersafwijking, ware- en schijnbare windsnelheid, horizontale grafieken en een gegevensbalk met aanpasbare gegevensvelden. De kaartplotter biedt een begeleidingspagina met daarop te zien uw virtuele startlijn, gegevensvelden met leylijnen, burn-tijd voor de start en race timer waarmee u maximaal kan presteren en uw zeil-concurrenten er maximaal uit vaart!


De GPSMAP 723 kan gekoppeld worden aan de ActiveCaptain App met de ingebouwde WiFi. Op deze manier kunt u smartphone meldingen ontvangen, heeft u toegang tot OneChart, kunt u software updates downloaden en nog meer. De GPSMAP 723 is bovendien voorzien van de OneHelm functie en JI939 conectiviteit. Lees in de details onder meer over deze en de andere functies die deze GPSMAP 723 tot een werkelijk geweldige kaartplotter maken.