• Snelle verzending (FSC verpakking)
  • Snelle & uitgebreide support
  • 14 dagen omruil garantie
  • Klantenservice (6d)
  • Veilig kopen
  • Snelle verzending (FSC verpakking)
  • Snelle & uitgebreide support
  • 14 dagen omruil garantie
  • Klantenservice (6d)
  • Veilig kopen

Garmin Quatix 7 GPS Watersport Smartwatch

€ 629,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Nieuwe Smartwatch van Garmin speciaal voor zeilers.


BATTERIJLEVENSDUUR
Een ingebouwde oplaadbare lithium-batterij gaat tot 18 dagen mee in smartwatch-modus, tot 57 uur in GPS-modus en tot 60 uur in UltraTrac™ batterijspaarstandmodus.

GEBOUWD VOOR PRESTATIES
Het robuuste, geavanceerde ontwerp is voorzien van een roestvrij stalen rand en een groot 1,3? scherm dat altijd is ingeschakeld. De watch is waterbestendig tot 10 ATM, ofwel een diepte tot 100 meter.

AANRAAKSCHERM EN KNOPPEN
Traditionele knopbediening die in elke omgeving werkt, wordt gecombineerd met een snel reagerend, nieuw aanraakscherm voor snelle toegang tot selecties en functies.

UITGEBREIDE CONNECTIVITEIT
De quatix® 7 kan worden gekoppeld met bepaalde compatibele Garmin kaartplotters en kan worden gebruikt om belangrijke MFD-functies op afstand mee te bedienen, zoals zoomen op de kaart, snelkoppeling naar lay-out, Fusion® stereo, stuurautomaat en meer.

BEDIENING STUURAUTOMAAT
Zelfs als je niet aan het roer staat, heb je controle over je boot. Open de stuurautomaatapp om de voorliggende koers te wijzigen, het stuurpatroon in te schakelen en een GPS-route te volgen.

FUSION-LINK™-AUDIOSYSTEEM
Bedien je entertainmentsysteem aan boord vanaf je watch met de ingebouwde Fusion-Link™ Lite app.

STREAM GEGEVENS
Bekijk gegevens zoals waterdiepte, motor-RPM, wind, aangepaste gegevens en meer, direct op je pols wanneer jij jouw quatix® 7 aansluit op de geschikte toestellen van je boot.

WAARSCHUWINGEN EN ALARMEN
Voor een beter inzicht in de situatie op het water waarschuwt quatix® 7 je bij aanstaande getijdenwijzigingen en een krabbend anker.

MARKERING VAN WAYPOINTS
Je hoeft niet terug te keren naar het roer om elke vangst te markeren. Gebruik je watch om vanaf elke plek op je boot waypoints op de kaartplotter te plaatsen.

GARMIN SAILASSIST™ FUNCTIES
Bij het zeilen kun je de start niet alleen timen, maar ook visualiseren. Maak een virtuele startstreep om de perfecte start te maken. Gebruik ook koersassistentie om te zien of de boot een positieve of negatieve drift heeft.

BLUECHART® G3 KAARTEN
quatix® 7 ondersteunt hoogwaardige kustkaarten met geïntegreerde Navionics® gegevens.

TOPOGRAFISCHE KAARTEN VAN MEERDERE CONTINENTEN
Download TopoActive kaarten van de hele wereld om bij je verkenningen op het juiste spoor te blijven. Gebruik de ingebouwde Wi-Fi® connectiviteit om gemakkelijk kaarten en software te laden en bij te werken zonder een computer te gebruiken.

KAARTEN VAN GOLFBANEN
Bekijk CourseView kaarten voor meer dan 42.000 golfbanen over de hele wereld, en maak gebruik van touch targeting en de PlaysLike Distance functie.

SKIVIEW™ KAARTEN
Ga de piste op met vooraf geladen SkiView kaarten, en bekijk namen en moeilijkheidsgraden voor meer dan 2000 pistes wereldwijd. skiresorts over de hele wereld te bekijken.

ONDERSTEUNING VOOR MULTI-GNSS
Ondersteuning van meerdere wereldwijde navigatiesatellietsystemen (GPS, GLONASS en Galileo) zorgt ervoor dat jij je weg vindt in meer uitdagende omgevingen dan met alleen GPS.

ABC-SENSOREN
Navigeer over je volgende trail met ABC-sensoren, met een hoogtemeter voor hoogtegegevens, een barometer voor het controleren van het weer en een elektronisch kompas met 3 assen.

INGEBOUWDE SPORTAPPS
Gebruik vooraf geladen activiteitenprofielen voor trail- en track running, zwemmen, hardlopen, fietsen, wandelen, roeien, skiën, golfen, surfen, binnen klimmen en nog veel meer.

FUNCTIES VOOR SURFERS
Bereid je voor op de golven. Deze quatix watch werkt met Surfline Sessions™ dat een video maakt van elke golf waarover je voor een Surfline® camera surft2. Zo kun je met je Surfline Sessies abonnement de video’s later bekijken en zien hoe je het deed.

PRESTATIEGEGEVENS
Bekijk geavanceerde trainingsgegevens waaronder hardloopdynamica, aan de temperatuur en hoogte aangepaste VO2 max, aanpassing voor trail running, hersteladvies en meer.

HERSTELTIJDADVIES
Na elke workout laat de functie Hersteltijd je weten wanneer je klaar bent voor een volgende zware workout. Deze functie houdt zelfs rekening met trainingsintensiteit en factoren zoals stress, dagelijkse activiteit en slaap.

HARTSLAGMETING OP DE POLS
De watch controleert voortdurend je hartslag3 om te bepalen hoeveel inspanning je levert tijdens activiteiten, zelfs onder water.

SLAAPSCORE EN GEAVANCEERDE SLAAPBEWAKING
Krijg een volledig overzicht van je lichte, diepe en REM-slaapfasen. Bekijk alles op een speciale widget die je slaapscore en inzichten weergeeft.

GEZONDHEIDSMONITORING
Met behulp van gegevens van de verschillende sensoren in de watch, helpt deze functie je dagelijkse biometrische en welnesstrends in een oogopslag te volgen.

SMARTPHONE MELDINGEN
Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen rechtstreeks op je smartwatch wanneer deze is gekoppeld met een compatibel toestel.

GARMIN PAY™ CONTACTLOOS BETALEN
Reken snel en eenvoudig af met de Garmin Pay oplossing voor contactloos betalen via deelnemende providers.

MUZIEKAPPS
Download muzieknummers en afspeellijsten van je Spotify, Deezer of Amazon Music accounts (mogelijk is een abonnement vereist). Gebruik een draadloze hoofdtelefoon (apart verkrijgbaar) om zonder telefoon naar muziek te luisteren.

VEILIGHEIDS- EN TRACKINGFUNCTIES
Als je watch en telefoon zijn gekoppeld, kan een bericht met je actuele locatie handmatig of tijdens buitenactiviteiten automatisch naar je contactpersonen worden verzonden met ingebouwde functie Ongevaldetectie4.

CONNECT IQ™ STORE
Download aangepaste watch faces, voeg gegevensvelden toe en download apps en widgets uit de Connect IQ Store op uw compatibele smartphone


Leverbaar vanaf ongeveer eind Mei.