• Snelle verzending (FSC verpakking)
  • Snelle & uitgebreide support
  • 14 dagen omruil garantie
  • Klantenservice (6d)
  • Veilig kopen
  • Snelle verzending (FSC verpakking)
  • Snelle & uitgebreide support
  • 14 dagen omruil garantie
  • Klantenservice (6d)
  • Veilig kopen

Garmin GPSMAP 923XSV + GMR 18 HD Radar

€ 3.259,00
-9%
€ 2.969,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Met de Garmin GPSMAP 923XSV Kaartplotter met GMR 18 HD+ Koepel Radar heeft u een voordelige bundel waarmee u aan de slag kunt met prachtig radarbeeld. De Radar zorgt voor helder HD beeld op zowel de lange als de korte afstanden dat goed af te lezen is op het 9 inch grote scherm van de GPSMAP 923xsv. De 18 inch koepel radar is klein van formaat en daardoor ideaal voor de kleinere en middelgrote schepen en boten. De installatie en montage van de radar is erg eenvoudig zonder lastige instellingen te hoeven maken. Met een zendvermogen van 4kW heeft de GMR 18 HD een bereik van 36 zeemijlen. Dankzij de signaalverwerking levert de Garmin GMR 18 HD+ radar prestaties die voldoen voor alle soorten watersporters, van plezier- tot beroepsvaart!

De Garmin GPSMAP 923XSV is een fantastische kaartplotter / fishfinder die elke boot op de juiste koers houdt. De 923XSV is standaard al voorzien van en wereldwijde basis kaart en met de verbeterde kaartweergave wordt het nog makkelijker navigeren. Voor optimale navigatie besteld u een Garmin Bluechart G3 kaart mee. Wanneer u kiest voor de Bluechart G3 VISION kaart beschikt u tevens over het geavanceerde Garmin Auto Guidance systeem. Hiermee kunt u een route laten berekenen van A naar B, waarbij rekening gehouden wordt met brughoogtes en vaardieptes.

De GPSMAP 923XSV is voorzien van ClearVu en traditionele CHIRP sonar. U kijkt tot wel 300 meter diep onder uw boot. Daarom is de GPSMAP 923XSV ook een uitstekende Fishfinder. Helemaal omdat de GPSMAP 923XSV ook ondersteuning biedt voor Panoptix. De transducers zijn apart te bestellen.

De GPSMAP 923 is voorzien van een zeer fraai 9 inch touchscreen die ook in het volle zonlicht uitstekend af te lezen is. Met een schermresolutie van maar liefst 1280 x 720 pixels heeft u een zeer helder en scherp beeld. De afmetingen van het scherm zijn 19,9 x 11,2 cm; diagonaal 22,9 cm. Zoals u op de foto's al kan zien benut het beeldscherm ook echt de maximale ruimte ten opzichte van het totale formaat. Dit en de veel grotere verwerkingskracht van de interne processoren maakt het grote verschil tussen deze en de oudere GPSMAP kaartplotters.

De ingebouwde hoog gevoelige GPS / GLOSNASS ontvanger werkt de positie zeer snel en accuraat bij. Dit resulteert in een zeer nauwkeurige positiebepaling en zorgt voor een vloeiend kaartplotterscherm, ook bij snel varende schepen.

De GPSMAP 923XSV is uiteraard voorzien van NMEA2000 mogelijkheden. U kunt hem opnemen in uw netwerk en de GPSMAP 923XSV zo laten communiceren met andere compatibele apparaten in uw netwerk.

De GPSMAP 923XSV kan gekoppeld worden aan de ActiveCaptain App met de ingebouwde WiFi. Op deze manier kunt u smartphone meldingen ontvangen, heeft u toegang tot OneChart, kunt u software updates downloaden en nog meer. De GPSMAP 923XSV is bovendien voorzien van de OneHelm functie en JI939 conectiviteit. Lees in de details onder meer over deze en de andere functies die deze GPSMAP 923XSV tot een werkelijk geweldige kaartplotter en fishfinder maken!