• Snelle verzending (FSC verpakking)
  • Snelle & uitgebreide support
  • 14 dagen omruil garantie
  • Klantenservice (6d)
  • Veilig kopen
  • Snelle verzending (FSC verpakking)
  • Snelle & uitgebreide support
  • 14 dagen omruil garantie
  • Klantenservice (6d)
  • Veilig kopen

Garmin Echomap UHD 72CV

€ 949,00
-17%
€ 789,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

De Garmin Echomap UHD 72CV is een schitterende kaartplotter / fishfinder die met ongelofelijk detail de situatie onder uw boot weergeeft. De UHD staat in dit geval voor Ultra High-Definition. Vissen en vegetatie worden in de ClearVu modus weergaloos weergegeven op het fraaie 7 inch scherm. Het WVGA scherm heeft een resolutie van 400x800 en is zo ontworpen dat hij ook in het zonlicht uitstekend af te lezen is. Naast de ClearVu Modus beschikt de Echomap UHD 72CV uiteraard ook over de traditionele CHIRP Sonar. De Garmin echomap 72CV is te bedienen met knopbediening.

Wat de Echomap UHD 72CV onderscheid van de UHD 62CV is de mogelijkheid om te verbinden met het panoptix livescope sonar systeem. Met dit systeem ziet u alles in realtime onder de boot. Ook is de Echomap UHD 72CV te koppelen met de Garmin Force Trollingmotor. Zo kunt u vanaf uw kaartplotter naar waypoints en tracs volgen. Ook deze mogelijkheid is niet aanwezig op de UHD 62CV

Deze Echomap UHD 72CV kan naar keuze worden geleverd met een GT24-TM Spiegeltransducer. Met deze transducer benut u echt volledig de Ultra High-Definition mogelijkheden van de fishfinder. Kies hierboven of u de Echomap met of zonder transducer wilt.

Ook de kaartplotter functie voldoet weer aan het niveau zoals u dat van Garmin mag verwachten. Standaard word de Echomap UHD 72CV geleverd met een wereldwijde basiskaart. Vaart u in Nederland op het binnenwater dan is een optionele G3 waterkaart van Nederland een echte aanrader! Met een geheugen voor 5000 waypoints en 100 routes heeft u meer dan voldoende ruimte om al uw favoriete plaatsen op te slaan. Met de QuickDraw functie kunt u daarnaast ook nog eens uw eigen kaarten tekenen en opslaan. Ze zijn door u altijd terug te zien maar u kunt ze ook delen met de QuickDraw Community.


Ook voor zeilers

Wanneer je als zeiler een Garmin Echomap UHD 62CV aanschaft in combinatie met een Garmin Bluechart G2 VISION krijg je de beschikking over Sailassist. Sailassist geeft veel nuttige informatie op het scherm zoals Leylijnen, een verbeterde windroos, koers, koers-over-de-grond lijnen en gegevensvelden voor ware windsnelheid. De meterschermen zijn zo ontworpen dat je tijdens het zeilen in 1 oogopslag de belangrijkste gegevens te lezen zijn zoals: Ware en schijnbare windhoek, koersafwijking, ware- en schijnbare windsnelheid, horizontale grafieken en een gegevensbalk met aanpasbare gegevensvelden. De kaartplotter biedt een begeleidingspagina met daarop te zien uw virtuele startlijn, gegevensvelden met leylijnen, burn-tijd voor de start en race timer waarmee u maximaal kan presteren en uw zeil-concurrenten er maximaal uit vaart!


De Echomap UHD 72CV is met de ingebouwde WiFi te koppelen met de ActiveCaptain App. Zo kunt u smartphone meldingen ontvangen, heeft u toegang tot OneChart en kunt u software updates binnen halen. Deze Echomap UHD 72CV is echt voor diegene die opzoek is naar een kaartplotter / fishfinder combinatie die als fishfinder meer te bieden heeft.